Vår garanti

Vi levererar våra städtjänster med en 100% nöjdhets-garanti. Vi vill att du ska känna dig trygg och säker i detta samarbete.

På dina villkor

Vi lägger fokus på kommunikation och ärlighet. Vi anpassar oss til dina behov och villkor för bästa möjliga partnerskap.

Tills du är nöjd

Vi vill göra det lilla extra. Det som kommer få dig att känna wow-känslan. Hur nöjd du blir betyder allt för oss.

Vanliga frågor och svar

E.M Lokalvård & Service är ett facility management bolag som grundar sig i Borås. Vi utför uppdrag åt privatpersoner och företag runt om i Borås och hela Västra götaland. Med bred kompetens och val av tjänster, fokuserar vi på att skräddarsyr lösningar efter era behov. 

Vad behöver jag inkludera i min offertförfrågan?

Vi strävar efter att ge en detaljerad offert inom 24-48 timmar efter att vi mottagit din förfrågan.

För att ge en noggrann offert behöver vi detaljer om ditt projekt, inklusive storlek, omfattning, tidsram och specifika krav.

Ja, våra offertförfrågningar är helt kostnadsfria och utan förpliktelser.

Våra offerter är noggrant utformade och inkluderar en tydlig uppdelning av kostnader, tidslinjer och omfattning av arbetet.

För att säkerställa noggrannhet och inkludera alla detaljer, föredrar vi att samla in information via vårt offertformulär eller ett möte. Vi kan dock diskutera detaljer och ge en preliminär uppskattning över telefon.

Ja, vi arbetar gärna med dig för att skapa en lösning som passar både dina behov och din budget.

Att begära en offert innebär ingen förpliktelse. Du bestämmer själv om du vill gå vidare med vårt erbjudande efter att ha granskat det.

När du accepterar offerten kommer vi att kontakta dig för att diskutera nästa steg, inklusive tidsplan och eventuella ytterligare detaljer som behövs.

Ja, vi förstår att dina behov kan förändras och vi är flexibla för att anpassa oss efter nya krav. Kontakta oss så snart som möjligt för att uppdatera din offert.

Priserna i offerten är baserade på den information vi fått. Eventuella ändringar i projektets omfattning eller specifikationer kan påverka det slutliga priset. Vi kommunicerar alltid dessa ändringar tydligt.