Lokalvård och service i sjuhärad.

Flyttstädning

När du ska flytta är det viktigt att lämna det gamla hemmet eller kontoret rent och snyggt. Med EM-service & Lokalvårds högkvalitativa flyttstädningstjänst kan du känna dig trygg med att allt blir välstädat och fräscht för nästa ägare eller hyresgäst.

Vill du veta pris?

Professionell flyttstädning i borås med omnejd

Med vår professionella flyttstädningstjänst kan du vara säker på att allt blir noggrant rengjort och att städningen utförs på ett effektivt och smidigt sätt.

Vi ser till att allt blir klart i tid för nästa ägare eller hyresgäst, och vi garanterar en hög standard på vår flyttstädning.

Spara tid och energi för ditt flyttprojekt

Att flytta kan vara stressigt och kräva mycket tid och energi. Med vår flyttstädningstjänst kan du spara tid och energi genom att lämna städningen till våra professionella städare.

Vi ser till att allt blir noggrant rengjort och klart för nästa ägare eller hyresgäst, vilket gör att du kan fokusera på att planera och genomföra ditt flyttprojekt.

Vårat löfte till er

Garanti

Kundnöjdhet är viktigt för oss.
Anlita oss för våra städtjänster, för service inte likt någon annan?

Transparens

Våra samarbeten är transparenta och ärliga med god kommunikation.

Service

Vi gör det enkelt för dig. Vi hittar en lösning som passar dina behov. Där du får det lilla extra.

Varför välja vår prisvärda flyttstädning?

Lämna det gamla hemmet eller kontoret i toppskick

En flyttstädning är viktig för att säkerställa att det gamla hemmet eller kontoret är rent och fräscht för nästa ägare eller hyresgäst.

Våra professionella städare ser till att alla ytor och utrymmen blir noggrant rengjorda, från kök och badrum till vardagsrum och sovrum.

Vi anpassar städningen efter dina behov och önskemål, vilket gör att du kan fokusera på att planera och genomföra ditt flyttprojekt.

vad vi gör

Det ni behöver, som vi är bäst på.