Lokalvård och service i sjuhärad.

Byggstädning

När du har slutfört ett byggprojekt är det viktigt att städningen utförs på ett professionellt sätt för att säkerställa att allt blir rent och fräscht inför försäljning eller inflyttning. 

Vill du veta pris?

Få en smidig och trygg byggstädning

Med vår professionella byggstädning kan du vara säker på att allt blir noggrant rengjort och att städningen utförs på ett effektivt och smidigt sätt. Vi ser till att allt blir klart i tid för försäljningen, och vi garanterar en hög standard på vår städning.

Få en ren och säker arbetsplats

Efter avslutat byggprojekt kan det finnas mycket byggdamm, spån och annat material som behöver rengöras innan användning.

Med vår professionella byggstädningstjänst kan du vara säker på att allt blir noggrant rengjort och att arbetsplatsen blir säker för användning.

Våra erfarna städare ser till att alla ytor och utrymmen blir noggrant rengjorda, från golv till tak och allt däremellan.

Vårat löfte till er

Garanti

Vi levererar våra städtjänster med en nöjdhetsgaranti. Vi vill att du ska känna dig trygg och säker i detta samarbete.

Transparens

Vi lägger mycket fokus på kommunikation och transparens. Tydligt och genuint samarbete är det som vo fokuserar på.

Service

Vi gör det enkelt för dig. Vi hittar en lösning som passar dina behov och skräddarsys våra städtjänster utefter dina behov.

VARFÖR ANLITA OSS TILL BYGGSTÄDNING?

Spara tid och pengar för ditt byggprojekt

Att städa efter ett byggprojekt kan vara tidskrävande och kräva mycket energi.

Med vår byggstädning kan du spara tid och pengar genom att lämna städningen till våra professionella städare.

Vi ser till att allt blir noggrant rengjort och klart för användning, vilket gör att du kan fokusera på att slutföra ditt byggprojekt.

Våra erfarna städare ser till att alla ytor och utrymmen blir noggrant rengjorda, från golv till tak och allt däremellan.

Vad vi gör

Det ni behöver som, vi är bäst på