Professionell butiksstädning för en skinande ren butik

Vi erbjuder professionell butiksstädning med fokus på kvalitet, miljö och kundnöjdhet. Med över 40 års erfarenhet inom städbranschen är vi stolta över att kunna erbjuda en pålitlig och skräddarsydd städlösning för din butik. Låt oss hjälpa dig att skapa en ren och inbjudande miljö för dina kunder.

Önskar du ett kostnadsförslag från oss?

En pålitlig städpartner för butiksstäd

Söker du efter en pålitlig städpartner för att hålla din butik ren och välkomnande för kunderna?

EM-service & Lokalvård erbjuder professionell butiksstädning i högsta kvalitet.

Med vår hjälp kan du vara säker på att din butik alltid ser inbjudande och ren ut, vilket ökar kundernas trivsel och kan leda till ökade försäljningssiffror.

Omfattande tjänsteutbud

Våra städtjänster täcker alla behov för din butik.

  • Daglig Städning: Håll butiken ren och fräsch varje dag med våra regelbundna städtjänster.
  • Fönsterputs: Kristallklara fönster som ger ett positivt första intryck.
  • Golvvård: Professionell rengöring och underhåll av alla golvtyper.
  • Avfallshantering: Effektiv och miljövänlig avfallshantering.
  • Specialiserad Städning: Hantering av specifika städuppgifter som kräver särskild expertis och utrustning.

 

Erfarenhet och Kompetens

Våra medarbetare är noggrant utvalda och utbildade för att säkerställa högsta möjliga standard i vårt arbete. Vi använder moderna städtekniker och produkter som är effektiva och skonsamma mot miljön. Vår erfarenhet och kompetens gör att vi kan hantera alla typer av städuppdrag, stora som små.

Miljövänliga Städmetoder

Miljön är viktig för oss och vi strävar efter att minimera vår påverkan genom att använda ekologiska och miljöcertifierade rengöringsprodukter. Vi följer strikta hållbarhetsprinciper i vår verksamhet och arbetar kontinuerligt med att förbättra våra metoder för att vara så miljövänliga som möjligt.

Kvalitetssäkring

Vi tar kvalitet på allvar och genomför regelbundna inspektioner för att säkerställa att våra tjänster uppfyller de högsta standarderna. Vårt kvalitetsarbete inkluderar:

  • Detaljerade checklistor: För att säkerställa att ingenting missas.
  • Kundfeedback: Vi värdesätter våra kunders åsikter och använder feedback för att förbättra våra tjänster.
  • Regelbundna inspektioner: För att upprätthålla hög kvalitet och identifiera förbättringsområden.

Vårt löfte till er

Garanti

Vi levererar våra städtjänster med en nöjdhetsgaranti. Vi vill att du ska känna dig trygg och säker i samarbetet med oss.

Transparens

Vi lägger mycket fokus på kommunikation och transparens. Vi förstår att det finns många städföretag i Borås. Låt oss visa dig hur ett samarbete bör se ut.

Service

Vi gör det enkelt för dig. Vi hittar en lösning som passar dina behov och skräddarsyr vår service och städtjänster utefter dina behov och krav.

Flexibla och Anpassade Lösningar

Vi förstår att varje butik har unika behov. Därför erbjuder vi flexibla städscheman som kan anpassas efter dina specifika krav och öppettider. Oavsett om du behöver städning tidigt på morgonen, sent på kvällen eller under helger, kan vi skräddarsy våra tjänster för att passa dina behov.

Våra butiksstädning inkluderar

Våra andra tjänster

Allt ni behöver inom lokalvård, facility management och städ.

Kontakta Oss Idag

Är du redo att förbättra din butiks renlighet och skapa en mer attraktiv miljö för dina kunder? Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert eller för att boka en konsultation. Våra vänliga och professionella medarbetare står redo att hjälpa dig.