Golvvård - Håll Dina Golv Skinande Rena och Välvårdade

Vi erbjuder specialiserade golvvårdstjänster för alla typer av golv, inklusive plast-, linoleum-, trägolv, stengolv och mer. Vårt erfarna team använder de bästa teknikerna och miljövänliga produkter för att säkerställa att dina golv alltid är i toppskick.

Önskar du ett kostnadsförslag från oss?

Golvvård du inte har råd att missa.

Få dina golv att se ut som nya igen med vår golvvård. Vi använder moderna och effektiva metoder och utrustning för att ge dina golv en djuprengöring och behandling som förbättrar dess utseende och livslängd. 

Oavsett om du behöver golvvård för din butik, kontor eller andra företagslokaler, så kan du lita på oss för att ge dig en högkvalitativ och pålitlig service. Vi förstår att golvvård är viktig för att ge dina kunder och anställda en ren och inbjudande miljö. Vi arbetar med dig för att skapa en skräddarsydd golvvårdsplan som uppfyller dina behov och budget.

Vår prisvärda golvvård

Boka golvvård redan idag

Klar för att boka golvvård? Kontakta oss idag för en offert eller för att diskutera dina behov. Vårt vänliga team är redo att hjälpa dig med alla frågor och se till att dina golv alltid är skinande rena och välvårdade.

Vad är Golvvård?

Golvvård innebär en rad olika rengörings- och underhållsåtgärder som syftar till att förlänga livslängden på dina golv och hålla dem i bästa möjliga skick. Detta inkluderar rengöring, polering, vaxning och impregnering beroende på golvtyp. Regelbunden golvvård hjälper till att skydda dina golv från slitage, fläckar och andra skador.

Olika typer av golv och hur man tar hand om dem

Trägolv

 • Rengöring: Använd en fuktig mopp och mild rengöringslösning för att avlägsna smuts och damm. Undvik att använda för mycket vatten, då detta kan skada träet.
 • Polering och Vaxning: För att återställa glansen och skydda ytan, bör trägolv poleras och vaxas regelbundet.

Stengolv

 • Rengöring: Stengolv bör rengöras med pH-neutrala rengöringsmedel för att undvika skador på stenen. Undvik syrabaserade rengöringsmedel.
 • Impregnering: För att skydda mot fläckar och skador kan stengolv impregneras regelbundet.

Plast- och Linoleumgolv

 • Rengöring: Använd en mopp och ett mildt rengöringsmedel. Undvik slipande rengöringsmedel som kan skada ytan.
 • Polering: Linoleumgolv bör poleras för att återställa deras ursprungliga glans och skydd.

Klinkergolv

 • Rengöring: Använd en fuktig mopp och ett mildt rengöringsmedel för att rengöra klinkergolv. Se till att rengöra fogarna noggrant.
 • Impregnering: Klinkergolv kan också dra nytta av impregnering för att skydda mot fläckar och slitage.

Golvvård på Plast- och Linoleumgolv

Plast- och linoleumgolv är populära val i både hem och kommersiella miljöer på grund av deras hållbarhet och lättskötta egenskaper. För att hålla dessa golv i toppskick, rekommenderar vi följande:

 • Regelbunden Rengöring: Använd en fuktig mopp och ett milt rengöringsmedel. Undvik att använda för mycket vatten, då detta kan orsaka skador på golvet.
 • Polering: Polera golvet regelbundet för att bibehålla dess glans och skydda ytan från slitage.
 • Fläckborttagning: Ta bort fläckar omedelbart med en mjuk trasa och mild rengöringslösning.

Hur Ofta Behöver Våra Golv Golvvård?

Hur ofta dina golv behöver vård beror på flera faktorer, inklusive golvtyp, trafikintensitet och miljö. Generellt rekommenderar vi:

 • Trägolv: Beroende på trafik bör trägolv poleras och vaxas var 6-12 månad.
 • Stengolv: Impregnering bör ske var 1-2 år beroende på användning.
 • Plast- och Linoleumgolv: Dessa golv bör rengöras regelbundet och poleras var 6-12 månad beroende på slitage.
 • Klinkergolv: Rengöring bör ske regelbundet och impregnering var 1-2 år beroende på användning.

Vårt löfte till er

Garanti

Vi levererar våra städtjänster med en nöjdhetsgaranti. Vi vill att du ska känna dig trygg och säker i samarbetet med oss.

Transparens

Vi lägger mycket fokus på kommunikation och transparens. Vi förstår att det finns många städföretag i Borås. Låt oss visa dig hur ett samarbete bör se ut.

Service

Vi gör det enkelt för dig. Vi hittar en lösning som passar dina behov och skräddarsyr vår service och städtjänster utefter dina behov och krav.

Våra andra tjänster

Allt ni behöver inom lokalvård, facility management och städ.

Kontakta Oss Idag

Är du redo att förbättra din butiks renlighet och skapa en mer attraktiv miljö för dina kunder? Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert eller för att boka en konsultation. Våra vänliga och professionella medarbetare står redo att hjälpa dig.