Kontorsstädning – Håll Ditt Arbetsutrymme Skinande Rent

Vi förstår vikten av en ren arbetsmiljö för både trivsel och produktivitet. Vårt erfarna team erbjuder högkvalitativ städning för kontor av alla storlekar, anpassade efter dina specifika behov och tidsramar.

Önskar du ett kostnadsförslag från oss?

Kontorsstädning du inte har råd att missa.

En ren och fräsch arbetsplats är avgörande för en positiv arbetsmiljö och en hög produktivitet. Vi anpassar städningen efter dina behov och önskemål, vilket gör att du kan fokusera på det som är viktigast för ditt företag.

Vad Ingår i Kontorsstädning?

Vår omfattande kontorsstädningstjänst inkluderar:

  • Daglig rengöring av golv: Damsugning, sopning och moppning av alla golvytor.
  • Avtorkning av ytor: Rengöring av skrivbord, datorer, telefoner och andra arbetsytor.
  • Tömning av papperskorgar: Regelbunden tömning och rengöring av papperskorgar.
  • Sanitetsutrymmen: Grundlig rengöring och desinfektion av toaletter, handfat och andra sanitetsutrymmen, inklusive påfyllning av förbrukningsmaterial.
  • Kök och matsal: Rengöring av köksutrymmen, avtorkning av bänkskivor, rengöring av mikrovågsugn och kylskåp.
  • Fönsterputsning: Regelbunden putsning av kontorsfönster för en klar och ljus arbetsmiljö.
  • Dammning: Dammning av möbler, hyllor och elektronik.

Boka kontorsstädning

Klar för att boka kontorsstädning? Kontakta oss idag för en offert eller för att diskutera dina behov. Vårt vänliga team är redo att hjälpa dig med alla frågor och se till att ditt kontor alltid är skinande rent.

Vår kontorsstädning hjälper dig att

Vårt löfte till er

Garanti

Vi levererar våra städtjänster med en nöjdhetsgaranti. Vi vill att du ska känna dig trygg och säker i samarbetet med oss.

Transparens

Vi lägger mycket fokus på kommunikation och transparens. Vi förstår att det finns många städföretag i Borås. Låt oss visa dig hur ett samarbete bör se ut.

Service

Vi gör det enkelt för dig. Vi hittar en lösning som passar dina behov och skräddarsyr vår service och städtjänster utefter dina behov och krav.

Vilka Tider Utför Ni Kontorsstädning?

Vi erbjuder flexibla städscheman för att passa dina behov. Vår kontorsstädning kan utföras:

  • Tidigt på morgonen: Innan arbetsdagen börjar.
  • Under arbetsdagen: På tider som stör verksamheten minst.
  • Kvällar och helger: Efter arbetsdagens slut eller under helger för att minimera störningar.

Hur Lång Tid Tar det att Städa ett Kontor?

Tiden det tar att städa ett kontor beror på kontorets storlek och specifika städbehov. Generellt tar en grundlig städning av ett medelstort kontor mellan 1-3 timmar. Vi kan ge en mer exakt tidsuppskattning efter en kostnadsfri konsultation.

Vad Kostar Kontorsstädning per Timme?

Priset för kontorsstädning varierar beroende på kontorets storlek, städbehov och frekvensen av städningen. Generellt ligger kostnaden mellan 300-500 SEK per timme. För en exakt offert, vänligen kontakta oss för en kostnadsfri konsultation.

Frågor och svar

E.M Lokalvård & Service är ett facility management bolag som grundar sig i Borås. Vi utför uppdrag åt privatpersoner och företag runt om i Borås och hela Västra götaland. Med bred kompetens och val av tjänster, fokuserar vi på att skräddarsyr lösningar efter era behov. 

Vad ingår i kontorsstädning?

Kontorsstädning inkluderar rengöring av golv, avtorkning av ytor, tömning av papperskorgar, sanitetsrengöring, köksrengöring, fönsterputsning och dammning.

 

Vi erbjuder flexibla städscheman och kan utföra städningen tidigt på morgonen, under arbetsdagen, på kvällar och helger.

Ja, vi är fullt försäkrade och eventuella skador som uppstår under städningen täcks av vår försäkring.

Vi erbjuder en nöjdhetsgaranti och åtgärdar eventuella problem utan extra kostnad om du inte är helt nöjd med vår städning.

Tiden varierar beroende på kontorets storlek och städbehov, men generellt tar det mellan 1-3 timmar för en grundlig städning av ett medelstort kontor.

Vi rekommenderar daglig städning för högtrafikerade kontor, veckovis städning för mindre kontor och månatlig djuprengöring som komplement.

Kostnaden varierar, men ligger generellt mellan 300-500 SEK per timme beroende på kontorets storlek och specifika behov. Kontakta oss för en exakt offert.

Våra andra tjänster

Allt ni behöver inom lokalvård, facility management och städ.

Kontakta Oss Idag

Är du redo att förbättra din butiks renlighet och skapa en mer attraktiv miljö för dina kunder? Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert eller för att boka en konsultation. Våra vänliga och professionella medarbetare står redo att hjälpa dig.